El Martinenc ha sortit dominant i generant perill a la porteria del Figueres. Una de les ocasions més clares dels del Guinardó en el primer quart d’hora ha estat aquest xut de Joel. Els minuts han anat passant i el partit s’ha igualat. A partir de la mitja hora de joc els figuerencs han creat un parell de clares ocasions per marcar. El protagonista en les dues oportunitats ha estat Álvaro. Les rematades, però, no han trobat el camí del gol.

La segona part ha estat un festival golejador. En 20 minuts s’han vist cinc gols. El Figueres s’ha avançat gràcies a Vilanova. La reacció del Martinenc ha estat gairebé immediata. David López feia l’empat a un per als locals. Però l’1 a 1 només ha durat un minut. Aquest ha estat el temps que ha necessitat Vilanova per tornar a posar per davant en el marcador el Figueres. I en plena pluja de gols ha arribat el tercer dels gironins. Aquest cop ha estat l’exeuropeista Carles Tena qui ha marcat l’1 a 3. Als figuerencs els ha sortit tot en aquesta segona part. Romero ha estat l’encarregat de signar el quart dels visitants.