L’Espanyol ja acumula un setmana de feina a Torremirona, Navata, preparant el curs i el debut a l’Europa League. Els de David Gallego han jugat el primer matx de pretemporada, un partit amistós contra el Peralada en el qual els pericos s’han imposat per 0 a 6.

David Gallego no reserva cap jugador

Per a aquest primer partit del curs, David Gallego ha utilitzat els jugadors que té disponibles. Fins i tot, ha fet jugar de titulars dos jugadors que estan a punt de marxar del conjunt perico: Borja Iglesias i Mario Hermoso.

L’Espanyol agafa ritme per a l’Europa League

El matx ha servit per agafar ritme de joc, ja que el proper 25 de juliol l’Espanyol jugarà el partit d’anada de la segona eliminatòria de la fase prèvia de l’Europa League. El conjunt de Gallego ha començat tenint el control del joc, i ha arribat de mica en mica a la porteria del Peralada, però sense acabar de crear gaire perill. Al minut 20, Óscar Melendo ha fet el primer gol de l’Espanyol després d’una gran jugada individual. Set minuts més tard ha arribat el segon de l’Espanyol, una centrada de Javi López que ha estat rematada per Chuky Ferreyra a gol.

Ferreyra Espanyol
@RCDEspanyol

Per a la segona part, l’entrenador, David Gallego, ha canviat els 11 jugadors. Ha fet jugar Joan García, Pipa, Lluís, Naldo, Dídac, Pol Lozano, Álex López, Iturraspe, Nico Melamed, Puado i Víctor Campuzano. El tercer gol de l’Espanyol ha estat de Pol Lozano, al minut 56. El conjunt perico ha pogut fer més gols però el porter del Peralada Rubén Sánchez ho ha evitat. Finalment ha arribat el quart gol al minut 81. Pipa ha aprofitat una passada en profunditat de Javi Puado. El cinquè ha estat del jove jugador del filial Nico Melamed i el sisè, de Javi Puado, tots dos, en el temps afegit. Amb el 0 a 6 ha finalitzat el primer partit de pretemporada del nou Espanyol de David Gallego.