“Havia quedat per anar al Vicente Calderón amb la meva amiga Ada Colau, però si ella no hi va jo tampoc”, ha dit Manuela Carmena, que ha titllat “d’error immens” la decisió de la Delegació de Govern de Madrid de prohibir l’exhibició de banderes independentistes catalanes durant la celebració de la final. “Em fa moltíssima pena que, per un episodi que jo crec que és un error immens i a més legalment no és correcte, Madrid s’emporta una imatge que no és la seva”, ha lamentat Carmena durant una entrevista al programa ‘El Intermedio’ de La Sexta.

Com a resposta a la prohibició, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i l’alcaldessa Ada Colau ja van anunciar dimecres que tampoc no assistiran a la final.

El ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz s’ha desvinculat de la decisió. Segons el conseller d’Interior, Jordi Jané, ell mateix li va dir que el veto a l’estelada no havia sortit d’ell, sinó de la Delegació del Govern. En tot cas, Jané no entén la mesura, i per això ha demanat revertir-la.