Bogeria escapulada a Manresa. L’Europa ha aconseguit la victòria davant l’equip del Bages per 1 a 2. El partit s’ha decidit en 15 minuts. És el temps que ha passat entre el gol del Manresa, al minut 80, i els dos gols dels de David Vilajoana, als minuts 90 i 95. Amb aquest triomf, els graciencs han guanyat tots els partits que han disputat des de l’inici de la temporada.

Una primera part amb poques però clares ocasions

Al Nou Congost, s’enfrontaven dos equips que arribaven amb bones dinàmiques de joc: els locals, havent guanyat els dos últims partits disputats i els escapulats, comptant per victòries els quatre partits que han jugat. Amb aquests antecedents, el partit ha començat amb molt de ritme i ocasions per a cada equip. Noah Baffoe, al minut 3, ha rematat de cap al travesser de la porteria de Sergio. I quatre minuts més tard, ha estat Alfons Serra qui l’ha tingut davant Marc Vito. Després d’aquest inici, però, tots dos equips s’han relaxat i no hi ha hagut cap ocasió més fins al minut 42, quan una bona rematada d’Amantini l’ha rebutjat Sergio amb els punys.

A la segona part, els gols de Manresa i Europa

Amb el 0 a 0 inicial ha començat el segon temps. I així ha estat el marcador durant 35 minuts més. Però al minut 80 ha començat a moure’s. El Manresa, que jugava amb 10 homes per expulsió de Nil Pradas per doble amonestació, s’ha avançat amb un gol de Juli Serrano. El gol, lluny d’enfonsar l’Europa, ha estat com un ressort. En cinc minuts, els de Vilajoana han capgirat el marcador. L’empat l’ha aconseguit Arnau Vilamitjana, al minut 90. Només quedava el temps afegit. I els escapulats ho han aprofitat. Gerard Nolla ha rematat magníficament una centrada de David Jiménez, un gol que val tres punts i que a David Vilajoana li ha costat una lesió que s’ha fet quan celebrava el gol de la victòria del seu equip.