El Muntanyesa ha perdut davant el Vilafranca per 1 a 2 al Municipal de Nou Barris. Els barcelonins continuen sense conèixer la victòria aquesta temporada. Escofet i Oribe han estat els autors dels gols visitants. Álex Alba ha fet el primer gol de la temporada del seu equip, però no ha estat suficient per evitar la quarta derrota de l’equip de José Alcaraz a la Lliga.

Primera part sense gols

L’equip de José Alcaraz ha sortit valent i decidit a sumar el primer triomf de la temporada. Tot i l’intent dels locals de dominar el matx des de l’inici, la primera ocasió ha estat per als visitants. Pasqui ha rebut una passada en profunditat i ha arribat fins a la línia de fons, però la seva passada de la mort no ha trobat rematador. Seguidament, els visitants han disposat d’una altra ocasió mitjançant una centrada d’Oribe per a Mejía. Però la rematada del davanter ha marxat per sobre del travesser. La primera oportunitat dels locals ha arribat al minut 37 en un servei de falta de Brian Canalejo. Serrán, que ha debutat avui, ha rematat amb el cap, però la rematada ha anat a les mans de Casamayor. Abans del descans, Max ha caçat una pilota morta dins l’àrea després d’un servei de falta i ha provat una fuetada. Nil Torreguitart ha aturat el xut amb seguretat.

El Vilafranca ho resol al segon temps

El Muntanyesa ha arribat amb molt de perill només començar la segona meitat. Una centrada de Joshua Ortiz ha propiciat una jugada embolicada dins l’àrea en què els locals han disposat de múltiples oportunitats per definir. Finalment, Lele ha provat un xut que no ha pogut superar el porter visitant. Al minut 51, el Vilafranca s’ha avançat al marcador. Conill ha servit una passada en llarg i el refús de la defensa local ha afavorit Escofet. El davanter ha aprofitat l’ocasió per fer el primer gol del partit. Al minut 67, Oribe ha encarrilat el partit a favor dels del Penedès. El jugador visitant ha servit una falta molt propera al mig del camp i ha sorprès Nil Torreguitart enviant la pilota directament al fons de la xarxa per fer el 0 a 2. Al minut 81, el Muntanyesa ha fet, per fi, el primer gol de la temporada del seu equip. Álex Alba ha convertit un servei de falta des del balcó de l’àrea. L’equip de José Alcaraz ha buscat amb insistència el gol al tram final del partit. Però els locals no han pogut definir amb èxit les diverses centrades a l’àrea que han enviat mentre buscaven el gol a la desesperada. Els tres punts han marxat cap a Vilafranca.