La Copa del Rei de waterpolo es disputarà del 7 al 9 de febrer. De moment, cinc equips hi tenen la classificació assegurada. L'Atlètic-Barceloneta, el Terrassa, el Mataró, el Sabadell i el Sant Andreu, com a club organitzador, ja tenen el bitllet per a la Copa. Les altres tres places es jugaran entre quatre equips. D'aquests, dos són barcelonins. Mediterrani i Catalunya haurien de guanyar Sant Andreu i Natació Barcelona si no volen dependre del que faci el Waterpolo Navarra. MARC COMAS, entrenador del CE Mediterrani "El CN Barcelona és un equip molt jove, però que està fent les coses molt bé. Ha tingut resultats molt ajustats, ha plantat cara a equips que tenen plantilles i pressupostos superiors." TATO GARCIA, entrenador del CN Catalunya "El Sant Andreu és un rival directe. És dels quatre o cinc rivals amb el mateix nivell que nosaltres. Penso que tenim les nostres opcions. Juguem a casa d'ells, però som optimistes a poder puntuar i que això ens serveixi per classificar-nos matemàticament per a la Copa." En la Divisió d'Honor femenina encara queden dues jornades per saber quins equips es classificaran per a la Copa de la Reina.

El Club Esportiu Mediterrani i el Club Natació Catalunya haurien de guanyar el CN Sant Andreu i al Club Natació Barcelona si no volen dependre del que faci el Waterpolo Navarra. En la Divisió d’Honor femenina encara queden dues jornades per saber quins equips es classificaran per a la Copa de la Reina.

Els partits de l’onzena jornada de la Divisió d’Honor masculina de waterpolo són:

CN Atlètic – Barceloneta – CN Sabadell, dissabte a les 12 h

CN Barcelona – CE Mediterrani, dissabte a les 12.45 h

CN Sant Andreu – CN Catalunya, dissabte a les 16 h

En la Divisió d’Honor femenina els partits amb presència barcelonina són el CN Sant Andreu – CW Dos Hermanas, dissabte a les 17.30 h. El CN Terrassa – CE Mediterrani es jugarà el 29 de gener a les 20.45 h