JOSEP MARIA CONESA, organitzador de la cursa de Sant Antoni: "Hem trepitjat un territori que fa anys que ens feia il.lusió arribar, que és el Passeig de Gràcia, i és el canvi que hi ha" HASNA BAHOM, atleta: "No, la verdad es que estoy preparandomás el maratón de Barcelona pero esto lo tomo cómo el último test de días antes del maratón... Y, nada, a por la carrera, e intentaré bajar de 35 minutos."

Una cita clàssica de l’atletisme a la ciutat de Barcelona, la Cursa  de Sant Antoni de Barcelona, arriba aquest 2014 a la  36a edició. Aquesta cursa va néixer el gener de 1979, i des d’aleshores s’ha celebrat emmarcada dins la Festa Major del barri, que té lloc cada inici d’any.

És una de les curses populars més antigues de la Ciutat Comtal, i també una de les més populars. Això ha fet que en els darrers anys, el nombre de participants hagi anat augmentant considerablement fins a arribar als 3.754 atletes a la darrera cursa. En aquesta edició, l’organització té com a objectiu aconseguir que 4.000 corredors participin en aquesta activitat esportiva.

Amb el lema “Preparats… llestos… Ja!”, aquesta activitat atlètica tindrà un recorregut de 10 km. La del barri de Sant Antoni serà, a més,  la primera cursa de l’any a Barcelona i tindrà lloc el proper diumenge 19 de gener a les 9.30 h.