A la llotja del Camp Nou s’hi han assegut els personatges més importants de la història del futbol. És el lloc privilegiat des del qual es veu el joc més excels dels darrers anys. L’esport, com la lectura, són part del lleure de la nostra societat i el FC Barcelona participa en programa Lectura a l’estadi, una forma original per incrementar l’hàbit de la lectura entre joves.

90 estudiants de 4t d’ESO de l’Institut Ausiàs March, a les Corts, han pogut veure la immensitat de l’estadi del FC Barcelona mentre treballaven el llibre ‘Orsai’, de l’escriptor Jordi de Manuel.  Aquesta és la segona sessió del programa. En la primera el protagonista va ser l’escriptor Jordi Puntí amb l’obra ‘Tot Messi’.

 

Un programa ambiciós

L’estratègia d’Acció lectora la impulsen l’oficina Barcelona Ciutat de la Literatura de la Unesco i Biblioteques de Barcelona. Són un total de 500 propostes que es faran fins al juny. El programa vol abastar tota la ciutat i totes les edats, incidint en els llocs amb especial necessitat d’impuls de la lectura.