El Martinenc Bàsquet ha aconseguit una victòria de prestigi i ha donat la sorpresa al grup C2 de la Lliga EBA. Els del Guinardó no només han guanyat el líder, el Santfeliuenc, sinó que l’ha apallisat al Juan Carlos Navarro per un clar 83 a 101. Amb aquesta victòria el Martinencté un balanç d’onze victòries i 10 derrotes i se situen sisens a la classificació.

Un Martinenc molt superior se’n va al descans amb la victòria

El Martinenc no s’ha deixat intimidar pel lideratge del Pajarraco Santfeliuenc. Els de Guinardó han sortit molt forts en atac i han agafat la defensa de l’equip local totalment desprevinguda, i no semblava que portessin sense guanyar cinc dels últims sis partits. Els guinardorencs han arribat al final del primer quart amb un marcador amb una puntuació molt alta: 21 a 28.

El segon quart s’ha mantingut amb la mateixa dinàmica fins al descans: el Martinent sent molt ofensiu i superior al rival. De fet, el marcador s’ha eixamplat encara més i ha acabat amb un impactant resultat de 38 a 53.

El conjunt de Guinardó sentencia el partit amb un resultat d’escàndol

En el tercer quart els santfeliuencs han intentat ser més agressius en defensa mantenint-se en bloc, però el Martinenc ha continuat imparable i no parava de còrrer per buscar els contraatacs i portar de corcoll l’equip local. Tot i l’intent de solidesa defensiva per part del Pajarraco Santfeliuenc, l’encert dels d’Hugo González s’ha imposat i han acabat amb un marcador de 59 a 74.

L’últim quart ha servit per atropellar encara més als líders de la competició. El conjunt de Guinardó ha mantingut la solidesa que ha demostrat durant tota la jornada. I fins i tot han arribat a obtenir una distància de 23 punts. Per contra, els Santfeliuencs, tot i que han evitat desconnectar del partit, no han trobat la manera de fer mal. Finalment, el partit ha acabat 83 a 101.

Amb aquesta sorprenent victòria el Martinenc posa punt i apart a la mala ratxa d’un sol partit guanyat dels últims sis i agafa confiança de cara a les jornades que queden en la competició.

Vols tornar a veure el partidàs del Martinenc?