El Lleida ha estat el primer a apropar-se a la porteria rival amb una pilota que s’ha passejat per l’àrea blaugrana. Fali ha respost amb una gran volea que ha obligat al porter visitant a lluir-se. Els de la Terra Ferma han pogut empatar al minut 38 amb una doble ocasió. Varo ha estat àgil i ha enviat la pilota a córner. La segona part s’ha iniciat amb un penal sobre Vitinho després d’una paret amb Choco Lozano. El mateix Lozano ha estat l’encarregat de llançar-lo però el seu ha marxat als núvols. L’errada no ha provocat cap daltabaix en els de Gerard López i només tres minuts després, Marc Cardona ha empatat amb una rematada de cap. A partir de l’1 a 0, les ocasions han escassejat i ningú no ha pogut foradar la porteria contrària.