La primera part va ser de domini clar dels graciencs, amb arribades i ocasions dels de Joan Esteva. Al minut 16 David Jiménez d’un gran llançament de falta va marcar per a l’Europa. El Vilafranca de mica en mica va anar creant perill a la porteria de Fer. A la segona part els del Penedès van sortir més endollats i al minut 62 de joc, Aday va fer una bona jugada i d’un xut creuat va empatar per al Vilafranca. A partir d’aquell moment les ocasions eren per a l’equip visitant però la bona defensa dels escapulats no va permetre que el Vilafranca fes el segon. Amb l’empat a un es va arribar al final dels 90 minuts, i la tanda de penals va decidir. El Vilafranca va estar més encertat en els llançaments d’onze metres i amb un 6 a 7 en els penals va aconseguir el passi de roda de la Copa Catalunya Absoluta.