La UA Horta ha començat la pretemporada golejant a la UE Sabadellenca, de Segona Catalana, per 0 a 4. A l’inici, els del Vallès Occidental haurien pogut marcar de falta. Els d’Arxi, però, han anat entrant en el partit i Aleix Vall ha enviat un llançament al travesser. En el tram final de la primera part, un rebot en una cessió desafortunada ha suposat el 0 a 1 per l’Horta.

A la represa, els d’Arxi han aconseguit ampliar diferències amb un gol de falta de Miguel Rubio al minut 55. La segona part ha estat de control absolut dels barcelonins, que han tancat el marcador en els últims deu minuts. Primer, Jota ha aprofitat una centrada per fer el 0 a 3 i, poc després, en una jugada molt similar, Albert Rodríguez ha marcat de cap i ha tancat la golejada en el primer partit de la UA Horta de pretemporada.