Espectacular debut de Manolo Márquez a la banqueta de l'Europa. Els escapulats han golejat el Girona per 4 gols a 1 en la primera jornada de Lliga del Grup Cinqué de la Tercera Divisió. Només han hagut de passar 3 minuts perquè l'Europa inaugurès el marcador. Marc Pérez treu la falta i Albert Martínez, el jugador del partit, pentina la pilota fent l'1 a 0. Els barcelonins han dominat el partit i han gaudit de diverses ocasions. Ha estat en el minut 26 quan després d'una gran jugada d'Albert Martínez Cirio creuava molt bé la pilota fent el 2 a 0. El marcador ja no s'ha mogut fins a la segona part. En el minut 65 Delmàs fa un gran gol en aquest llençament directe de falta. El Girona ha fet el gol de l'honor només 3 minuts més tard. Chechu des de fora l'àrea sorprèn Jordi. El 4 a 1 defintiu ha arribat 2 minuts després. Cirio, que ha marejat a la defensa gironina, centra al segon pal, Marc Pérez toca amb el cap i Albert Martínez feia el segon gol del seu compte particular. La nota negativa del partit ha estat la lesió del porter escapulat Jordi, que s'ha trencat el braç dret.