El primer a caure contra l'Europa va ser l'Espanyol B. El filial blanc-i-blau va quedar eliminat amb el gol d'Ignacio Rosillo a la segona part d'un partit que es va jugar a Santa Coloma. Després van venir el Castelldefels i l'Ascó, també a Gramenet. Dos equips de Tercera, la mateixa categoria que l'Europa i que no ho van posar gens fàcil. Contra el Castelldefels, la manca d'encert dels del Baix Llobregat a la tanda de penals va suposar la classificació de l'equip de Pedro Dólera per als vuitens. Allà els esperava l'Ascó. Un altre rival conegut i un altre equip que va caure als penals. Davant els tarragonins, Rafa Leva va ser decisiu. Als quarts de final, l'Europa es va enfrontar amb el rival més difícil, però contra el Barça B, els escapulats van fer un gran partit. La prova, el 3 a 0 final. I amb aquest mateix resultat, l'Europa va eliminar un altre dels grans. El Sabadell va veure com les il·lusions dels jugadors del Nou Sardenya els passaven per sobre. Tres gols en 40 minuts.