L’Europa-Gavà ha seguit al peu de la lletra el guió del partit trampa. Els de Joan Esteva, conscients del perill de jugar contra el cuer, han sortit amb ganes, amb intenció. Però tot i tenir diferents ocasions per obrir el marcador no han aconseguit fer diana. Ben al contrari que els gavanencs. Primera ocasió clara i directe al fons de la xarxa. El segon dels visitants ha estat a l’inici de la segona part, de les botes d’Ao. I minuts després, ha arribat la jugada de la discòrdia, un penal a favor de l’Europa per mans. Però Pol Busquets ha aturat el xut de Raíllo, un galleda d’aigua freda per als graciencs. Els escapulats no han llançat la tovallola i, al minut 83, Javi Navarro ha fet l’1 a 2. Només dos minuts més tard, el capi Álex Cano ha marcat el segon, aconseguint l’empat definitiu, que permet esgarrapar un punt d’un partit que tenien pràcticament perdut.

El pròxim compromís dels escapulats, diumenge a les 12 al Camp del Castelldefels.