Després de l’empat a un al camp de l’Atlètic de Madrid, el Barça afrontava el partit contra el Huelva amb la necessitat i gairebé obligació de guanyar per mantenir-se al capdavant de la classificació. I ràpidament s’ha vist que les blaugrana volien anar per feina. Bàrbara Latorre ha estat de les jugadores que més ha buscat el gol, però no ha estat afortunada. Primer la rematada surt desviada i després, quan intentava la passada de la mort, la pilota ha acabat a córner. Les noies de Fran Sánchez han seguit insistint i han seguit generant ocasions, però el gol es resistia. L’única aproximació del Huelva amb un cert perill ha estat aquest xut d’Analu que després de tocar Mapi León s’estavella a la part exterior de la xarxa. I en minut 35 ha arribat el primer del Barça. Patri Guijarro ha aprofitat una pilota solta dins l’àrea per obrir el marcador. Amb 1 a 0 s’ha arribat al descans. La segona part ha començat amb bones sensacions, ja que Patri Guijarro ha pentinat molt bé un córner i ha fet el segon de les blaugrana. El partit estava encarrilat. Qui no ha tingut sort avui, tot i tenir el suport de la graderia, ha estat Bárbara Latorre, que no ha pogut marcar cap gol. El tercer i definitiu del Barça l’ha fet Andanova, que ha definit molt bé en l’un contra un. Abans d’acabar Olga García hauria pogut marcar el gol de la jornada, però el xut surt per ben poc per sobre el travesser.