En l'escalfament de l'Europa les consignes de Pedro Dólera ja eren clares. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Confianza absoluta sabéis que podéis, absoluta." I a la sortida al camp, el capità Alex Delmàs també ho tenia molt clar. "Lo damos todo, lo damos todo tios, que va a ir bien seguro, que va a ir bien, confianza." Ho han donat tot, i la confiança ha estat total, per aconseguir la victòria després de cinc jornades sense guanyar. Quan portaven vuit minuts de joc, la jugada estranya del partit. Aitor Olmo ha fet una cessió a Rafa Leva, que ha tocat la pilota amb la mà. L'àrbitre Santiago López Quintana ha assenyalat un lliure indirecte i ha ensenyat groga al porter de l'Europa, el club vol recorrer la targeta. Per sort la pilota ha sortit rebutjada. L'Europa ha tingut les primeres ocasions, primer amb un remat de Javi Lara. Al minut 20, centrada mil·limètrica de Cebri i Delmàs ha rematat al fons de la porteria. L'Europa ha fet un gol després de 446 minuts de sequera. Peque s'ha lesionat als isquiotibials de la cama dreta. Ràpidament ha estat atès i el segon de Dólera li ha dit que forcés la groga per acumular la cinquena i Peque així ho ha fet. A la segona part, ha arribat la primera ocasió clara de la Gramenet, però Rafa Leva ha tret el xut de Luque. Al minut 12, Cebri ha demanat a Dólera poder xutar una falta. El llançament ha anat fora per poc. Als 16 minuts, falta que ha tret Javi Lara i la pentinada de Pociello ha anat fora. Pel que fa a la resta del partit, poques ocasions. L'àrbitre ha expulsat Alberto al minut 42 i ha afegit cinc minuts, la Gramenet ha intentat igualar el matx, però l'Europa ha aconseguit els tres punts. Pedro Dólera, finalment, ha respirat tranquil. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Si, avui era un partit bé una final. Perdre avui hauria estat el pitjor. Però és que avui havíem de guanyar por 'lo civil o por lo criminal'."

EUROPA: Rafa Leva, Aitor Torres, Alberto, Aitor Olmo, Pociello, Parres, Peque (Rovira, 36′), Valderas, Cebri (Segalés, 69′), Javi Lara i Delmàs (Gatell, 80′).

GRAMENET: Miguel Ramos, Guillem, Fontanils, Jaime Hernández, Valdivia, Alcaraz, Toni Pérez, José Javier (Gerard, 61′), Manu, Luque (Miralles, 61′) i Raventós.

ÀRBITRE: Santiago López Quintana

TARGETES: Grogues a Rafa Leva i Javi Lara (Europa) i a Alcaraz i Gerard (Gramenet). Vermella directa a Alberto -minut 85- (Europa).

GOLS: 1-0 (Delmàs, 20′).

INCIDÈNCIES: L’Europa posa fi a la ratxa de partits sense guanyar i a 446 minuts sense marcar un gol.