L'Europa no podrà revalidar el títol de la Copa Catalunya. L'actual campió ha perdut amb el Cornellà per 0 gols a 1. Els aficionats que han anat al Nou Sardenya han rebut una galleda d'aigua freda ben d'hora. Al minut dos, Ñoño ha fet l'únic gol del partit després de sorprendre Gianni amb un llançament de falta directa. Els escapulats, que han reclamat penal per unes mans dins de l'àrea, no han fet el primer intent fins al minut 23, quan Alberto ha rematat massa alt una centrada lateral. A la represa Enric ha pogut sentenciar, però Gianni ha evitat el 0 a 2 amb una gran aturada. Finalment, tot i que els graciencs s'hi han deixat la pell, els del Baix Llobregat han demostrat perquè juguen en una categoria superior. Un Cornellà que ha tingut doble premi: ha passat a quarts de final i s'ha endut el vintè Trofeu Vila de Gràcia.