Des de l’inici, l’Horta va tenir diverses oportunitats d’obrir el marcador, però no va ser fins al minut 31 que Canelada va finalitzar una jugada col·lectiva i va sumar l’1 a 0. Al minut 45, però,  la Grama va aprofitar un contraatac i va empatar.

A la represa, Molist va fer molts canvis a l’equip, que van resultar encara més efectius. Al minut 58, Miguelito va forçar que Dos Santos fes el desempat en pròpia porta. Tot seguit va arribar el tercer gràcies a Pablo i el quart de penal materialitzat per Joel. Jordi López va ser l’encarregat de sumar les dues últimes dianes. Al minut 71 va fer el  5 a 1, de taló, després d’una passada de Cañadilla. I al minut 86 va marcar el definitiu 6 a 1 en un mal refús del porter de la Grama.