L'Europa ha tornat ha sumar tres punts després de nou jornades sense guanyar. Els jugadors escapulats han sortit decidits ha endur-se el partit, i les arribades a la porteria de Bayona eren constants. Al minut 20 primer contra temps per a Albert Poch, Alex Fernández s'ha lesionat al turmell i ha hagut de ser substituït. Rovira a la mitja hora ha tingut una gran ocasió amb un xut de xilena. El mateix Rovira ha estat el protagonista en la seva àrea amb unes mans que l'àrbitre Oliver Castaño ha assenyalat amb penal. Marc Medina ha convertit la pena màxima. Un altre infortuni per a Poch ha estat la lesió de Lozano, que ha estat substituït per Abel Rita. Els escapulats a la segona han sortit a totes. Només començar, el col·legiat Oliver Castaño no ha assenyalat penal en aquesta caiguda d'Oriol Dot dins l'àrea. Però qui s'aixeca i lluita acaba troban la recompensa i al minut 68 Carles Montoro ha fet l'empat. El setge sobre la porteria palamosina era constant. El Palamós ha marcat però l'arbitre assistent ha marcat fora de joc de Roger. Tant ho ha buscat l'equip d'Albert Poch que a dos minuts per al final, una gran jugada de Fran Bea s'ha convertit amb el 2 a 1 i els tres punts per l'equip de Gràcia.

CE EUROPA: Gianni, Dot, Alberto, Padilla, Nils, Uri (Rubi, 82′), Rovira, Àlex Fernández (Fran Bea, 23′), Lozano (Abel Rita, 39′), Guzman i Montoro.

PALAMÓS CF: Bayona, Cano, Jordi Matamala, Pastor, Moha, Gerard, Agi (Subi, 67′), Narcís Barrera, Coro, Medina (Roger Matamala, 78′) i Lladó (David Torres, 73′).

ÀRBITRE: Oliver Castaño Coso (Tarragona) assistit per Karim Mansouri (Tortosa) i Pau Serrat Susi (Tortosa).

TARGETES: Grogues a Dot, Nils, Rovira i Lozano (Europa) i a Jordi Matamala, Pastor, Moha i Gerard (Palamós). Vermella directa a David López per protestar -minut 88- com a suplent a la banqueta (Europa).

GOLS: 0-1 (Medina -p-, 38′); 1-1 (Montoro, 64′); 2-1 (Fran Bea, 88′).