Els del Baix Llobregat han estat els primers a colpejar. L’equip potablava s’ha convertit en l’amo i senyor de les ocasions de gol i, quan ho ha pogut provar a pilota aturada, no ha perdonat. Poves ha fet el 0-1.

Només tres minuts més tard, Jordi Cano ha aprofitat una passada a l’interior de l’àrea per caçar la pilota, s’ha fet espai i ha afusellat Arnau per eixamplar distàncies. Amb el 0-2, l’Europa ha anat a remolc d’un partit que se li escapava de les mans i en què no trobava la fórmula per escurçar el marcador.

Abans del descans, Carlos Cano ha aprofitat una centrada dins l’àrea per fer el tercer, sumar el segon gol de la família Cano i gairebé matar el partit.

Però els duels al Nou Sardenya són llargs i els graciencs han capgirat les tornes a la represa, tot i que la primera acció clara, podria haver acabat en el 0-4. Però els graciencs s’han rentat la cara i ho han intentat, fins que David Jiménez s’ha tret un golàs de la màniga a pilota aturada. Era l’1-3, que donava més empenta als escapulats. Un equip que ha posat totes les seves esperances en Alex Cano per materialitzar un penal, però Sergio ha endevinat la trajectòria de la pilota i ha aturat la pena màxima.

Cano no es perdonava fallar el penal i s’ha envalentit amb una jugada d’autor que ell mateix ha finalitzat amb una gardela plena de ràbia que posava el 2-3 al marcador i que feia història: tres germans han coincidit en un mateix partit i tots han fet un gol.

Amb l’empat a tocar l’Europa s’ho ha seguit creient, però el Prat, que no pasturava al Nou Sardenya, ha tret suc d’on sempre en troba: a pilota aturada. Aitor Lario ha aprofitat un córner per posar el cap i fer el quart. Partit sentenciat i abaixada del teló d’un festival de futbol que no ha estat a gust de tothom.