La primera part no ha tingut un dominador clar. Cap dels dos equips ha trobat la fórmula per superar la defensa rival i les arribades han estat poc clares. Elhadji, de cap, és qui ha estat més a prop del gol per al Sant Andreu. L’Espanyol B ho ha provat amb xuts des de fora l’àrea i Segovia ha respost bé als intents locals. Tot ha canviat a la represa, que ha estat molt més divertida. Elhadji ha enviat la pilota al travessers i acte seguit ha estat el filial blanc-i-blau qui s’ha avançat. Control magnífic i golàs de Puado. Els andreuencs, però han trigat ben poc a reaccionar. Aquest cop ha estat David López qui ha empatat també amb un golàs. El partit estava trencat i això ho ha aprofitat l’Espanyol B per tornar-se a avançar, el segon l’ha signat Pedrosa. Però el Sant Andreu com en el primer dels blanc-i-blaus ha empatat pocs minuts després. Elhadji ha estat l’autor del 2 a 2. I ja sobre el minut 90 ha arribat el gol de la victòria del filial blanc-i-blau. Joselu, de cap, ha rematat la falta.