El Gimnàstic de Tarragona ha sortit molt intens i ràpidament ha obtingut premi a la seva pressió. Verdejo, al quart d’hora, ha avançat als tarragonins. La Damm ha reaccionat i ha buscat l’empat. Ha disposat de diverses ocasions, però Àlex no ha pogut superar Alejo. Els cervesers, però han seguit insistint i cada cop estaven més a prop del gol. De fet, aquest ha arribat just abans del descans Patrice ha aprofitat una bona assistència en profunditat de Cabrera. A l’inici de la segona part, Carlos ha capgirat el marcador. Quedava molt partit, però semblava que podia arribar la primera victòria dels cervesers a la Lliga. El Nàstic, però ha esperat el seu moment i al contraatac ha aconseguit empatar el partit. Toldrà ha signat el 2 a 2. I galleda d’aigua freda per als vermells. Embolic dins l’àrea a la sortida d’un córner i Verdejo ha fet el 2 a 3 definitiu. Els tarragonins se situen al capdavant de la classificació, en canvi, la Damm queda a la part mitjana de la classificació amb un punt de sis disputats.