L'Europa ha encarrilat molt aviat el partit. Al minut 8, Cano ha fet el primer en rematar un llançament de falta de Javi Lara. El 0 a 2 ha arribat en un córner en curt dels escapulats, que després d'uns quants cops de cap, Víctor Durán ha acabat introduint a la porteria. A la mitja hora, Rovira s'ha tret un xut imparable per al porter Sergio. Amb el 0 a 3 s'ha arribat al descans. A la represa els de Pedro Dólera han seguit buscant la porteria de la Gramenet i en cinc minuts els graciencs n'han fet tres més. Una bona combinació després d'un llançament de banda ha fet que Rovira tragués una centrada que Javi Sánchez ha enviat al fons de la porteria. Rovira, d'un xut creuat i ras, ha fet el cinquè. Javi Sánchez, que ha rematat de cap una centrada de Guille, ha convertit el sisè. El darrer dels de Gràcia, de penal, que ha transformat el pitxitxi de l'equip, Javi Sánchez, i així ha aconseguit un hat-trik. El gol de l'honor dels colomencs ha estat de Pau, també de penal. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Tothom dóna per guanyat aquest partit i nosaltres sabem 'lo' difícil que és. L'equip ha estat molt intens, ha mogut molt bé la bola, les dimensions del camp per nosaltres són excel·lents i ens han permès tenir fluïdesa amb la pilota, jugar per bandes, tenir profunditat i hem fet els dos primers gols a pilota aturada, que era important. I a partir d'aquí l'equip ha estat més còmode i crec que hem fet un dels millors partits de la Lliga." L'Europa ha seguit buscant el gol a la porteria de la Gramenet però han estat els colomencs els que han fet el gol de l'honor. Penal de Javi León per mans dins l'àrea i Pau ha superat Rafa Leva.

Gramenet: Sergio, Daisuke, Jona (Juanito, min 45), Poño, Carrasco (Mendoza, min 69), Ríos, Pipo (Pluvins, min 55), Ibo, Pau, Einard i Brian.

Europa: Rafa Leva, Guillem, Víctor Durán (Vivó, min 64), Cano, León, Javi Lara, Rovira, Valderas, Javi Sánchez, Guzman (Marc Esteban, min 60) i Cebri (Aitor, min 45).

Àrbitre: Francisco Javier Pazo Mora (el Baix Llobregat).

Targetes: grogues a Víctor Durán i Aitor (Europa); vermella directa al tècnic Toni Díaz -minut 73- (Gramenet).

Gols: 0-1, Cano (min 7); 0-2, Víctor Duran (min 21); 0-3, Rovira (min 29); 0-4, Javi Sánchez (min 63); 0-5, Rovira (min 65); 0-6, Javi Sánchez (min 68); 0-7, Javi Sánchez, p. (min 74), i 1-7, Pau, p. (min 84).