Des de l’inici l’Espanyol B ha estat superior en el domini del joc i de seguida s’ha avançat amb un gol del capità Lluís López, que ha rematat de cap en el minut 15. És la tercera jornada consecutiva que Lluís marca diana amb el filial,

L’Espanyol B ha gaudit de més ocasions clares per marcar però ha estat l’encert de Rafa Leva amb dues parades espectaculars.

Àlex Domínguez no volia ser menys i també s’ha lluït en una de les poques arribades amb perill del Santboià.

L’avantatge local però ha durat poc ja que els homes de Piti Belmonte de mica en mica han anat guanyant terreny a l’atac.

En una jugada a pilota aturada des del córner, Revi ha empatat en una acció un pèl embarbussada dins l’àrea petita. Carlos Castro ho veia amb resignació a la banqueta, el dia en què debutava com a primer tècnic a la ciutat esportiva Dani Jarque.

CARLOS CASTRO, entrenador RCD Espanyol B

Abans del descans encara hi ha hagut temps perquè anulessin un gol a Cristo per fora de joc i que finalment marqués el segon Puado després d’una gran acció de Víctor Gómez.

A la represa ha baixat molt la intensitat i el ritme de joc fins que el Santboià ha tornat a marcar a deu minuts pel final  del partit.

Castell un dels més destacats del conjunt visitant, ha cavalcat fins trepitjar àrea rival i ha deixat la pilota per Oriol Molins que ha tocat just per posar-la dins la xarxa.

Els homes de Carlos Castro no s’han rendit i han lluitat per endur-se la victòria. El primer avís ha estat també de córner, però amb la mala fortuna que Genís ha rematat al pal.

En la següent ocasió, ja en el minut 87, Doncel ha pogut transformar el tercer que ha significat la victòria final per 3 a 2.

Ara només queden dues jornades per tancar el curs, en les quals els blanc-i-blaus visitaran el camp del Santfeliuenc i tancaran temporada davant l’afició amb la Pobla de Mafumet.