El Sevilla rep l'Espanyol

El Sevilla ha sortit dominant i ha disposat de les primeres ocasions. L’Espanyol no es podia espolsar el domini andalús i Diego López ha salvat el gol sevillista diverses vegades. Granero, amb un llançament de falta, ha estat el primer blanc-i-blau a crear perill. Però està clar que ara mateix qui està més encertat de cara a porteria és Borja Iglesias. El “Panda” en el minut 38 ha marcat el 0 a 1. Fins al final de la primera part el Sevilla ha buscat l’empat, però Diego López ha seguit esplèndid.

A la represa els sevillans han buscat l’empat amb insistència, però l’Espanyol s’ha mostrat sòlid defensivament i al contraatac ha buscat fer el segon i, per tant, encarrilar el partit. Els andalusos, però, han empatat a la sortida d’un córner. En el minut 70, Mercado ha signat l’1 a 1. El gol ha donat ales als locals, que han intensificat la pressió a la porteria de Diego López, que ha tornat a ser providencial salvant un xut d’André Silva. Quan no ha pogut fer res el porter blanc-i-blau ha estat en el minut 89. Ben Yedder ha marcat el 2 a 1 definitiu.