barça betis

El Barça amb Messi i Malcom de titulars ha dominat els primers minuts. Els blaugrana, que pressionaven la sortida de la pilota del Betis, han disposat de diverses ocasions, però no han encertat en la rematada final. Els andalusos esperaven la seva ocasió i aquesta ha arribat en el minut 19. Júnior he fet el 0 a 1. El gol ha afectat el Barça, que ha vist com els bètics aconseguien el domini, i en el minut 34 Joquín ha signat el 0 a 2.

A la represa el Barça ha sortit disposat a retallar diferències com més aviat millor, però el Betis al contraatac també amenaçava amb el tercer. En el minut 67 penal de Tello sobre Jordi Alba. Messi l’ha transformat i ha fet l’1 a 2. Semblava que els blaugrana podrien remuntar, però només quatre minuts més tard el Betis ha fet l’1 a 3. Lo Celso ha xutat i Ter Stegen no ha estat gens encertat a l’hora d’aturar la pilota. Els de Valverde han fet un últim esforç i Arturo Vidal ha fet el 2 a 3. L’esperança ha tornat al Camp Nou, però Rakitic ha estat expulsat i en el minut 83 Canales ha marcat el 2 a 4. Però encara s’ha vist un gol més a l’estadi. En temps afegit Messi ha marcat el 3 a 4 definitiu.

L’última derrota al Camp Nou va ser el 10 de setembre de 2016 davant l’Alabès.