El partit ha començat de la mateixa manera que ho ha fet en tota la sèrie. El Pozo s’ha avançat amb un gol de Miguelín en el minut sis de partit, però just uns segons després Wilde ha empatat. Els homes entrenats per Marc Carmona han remuntat el gol inicial, gràcies a dos gols més de Sergio Lozano. Quan semblava que el Barça dominava els murcians amb un marcador a favor d’1 a 3 ha arribat la reacció d’ ElPozo. Élex al final de la primera part, De Bail en l’inici de la segona i Grello a sis minuts per al final han posat al endavant els locals. Torras ha empatat a 4 quan faltaven tres minuts per al final del partit però, quan semblava que es jugaria la pròrroga , Grello ha marcat un gol “in extremis” quan faltaven només dos segons per al final del partit. Ara la sèrie està empatada i el proper dilluns a les 21.30 h es jugarà el cinquè i definitiu partit de la final, també a la pista murciana.

1-0 6′ Miguelín