Els blaugrana tenien la possibilitat de ser campions si guanyaven i el Saragossa no ho feia i han sortit decidits a endur-se la victòria. Ebwelle ha obert el marcador en el minut 42, però a la segona part el decorat ha variat notablement. Mamadou s’ha convertit en l’heroi blanc-i-blau. Ha fet el gol de l’empat en el 68 i, quan el partit estava a punt d’acabar, ha aconseguit el 2 a 1 en una jugada polèmica en la qual els visitants han reclamat falta al porter. És la primera derrota del Barça en Lliga, que manté el lideratge amb comoditat.

RCD Espanyol: Pau, Albarrán, Merino, Pablo Mafeo, Adrián, Nacho (Pau Belana, min.83), Jonathan, Miravent, Moha (Aitor, min.85), Mamadou (Moi, min.90) i Víctor (Pablo De Castro min.45).

FC Barcelona: Ondoa, Goaswill, Robert Costa, Quintalla, Brian, Samper, Adama, Quesada (Pol Calvet, min., Cristian (Toni Senabre, min.83), Babunski (Enguene, min.75) i Ebwelle.

Gols: 0-1, Ebwelle (min.42), 1-1, Mamadou (min.69); 2-1, Mamadou (min.90).