Sense pietat. El Barça ha sortit a la pista com un llamp i, en 30 segons, Wilde ja ha fet el primer gol per als blaugrana. Un preludi del que ha estat el partit, que ben aviat ha quedat sentenciat amb dos gols més de Fernandao i Aicardo. El Santiago, però, ha reaccionat al final de la primera part i ha rediït distàncies amb un gol de Quintela. Després del descans, els homes entrenats per Marc Carmona han tornat a sortir molt forts disposats a deixar sentenciada la classificació per a la final de la Copa d'Espanya. Lin i Fernandao han tornat a marcar per deixar el marcador amb un 1 a 5 impossible de remuntar pels gallecs. A les acaballes Brandi ha maquillat el marcador amb el 2 a 5 final. Una victòria que posa el Barça en disposició de defensar el títol.

El Barça Alusport ha guanyat clarament la semifinal de la Copa d’Espanya contra el Santiago Futsal per 2 a 5 i s’ha classificat per jugar la final, que serà diumenge a les 20.45 contra el guanyador del Caja Segovia – ElPozo Murcia.

Santiago Futsal: Carlos Barron, Pazos, David, Hamza, Quintela (cinc inicial), Jorge, Lucho, Alan, Barroso, Raúl Campos, Alan.

FC Barcelona Alusport: Sedano, Ari, Gabriel, Wilde, Lozano (cinc inicial), Torras, Saad, Fernandao, Aicardo, Lin.

Gols: 0-1, Wilde (min 1); 0-2, Fernandao (min 5); 0-3, Aicardo (min 8); 1-3, Quintela (min 15); 1-4, Lin (min 21); 1-5, Fernandao (min 27); 2-5, Alan (min 40).