Un duel que ha començat més equilibrat del previst, ja que els visitants han aconseguit frenar els de Xavi Pascual durant 25 minuts. L’11 a 10 en el marcador reflectia una incertesa que s’ha esvaït just abans del descans, amb un 15 a 11. La segona part ha estat un passeig militar amb una defensa infranquejable dels blaugrana, que només han rebut sis gols i s’han imposat 33 a 17.

FC Barcelona Intersport (15+18): Saric (p); Tomás (2); Sorhaindo (1), Ariño (5), Montoro (3), Aguirrezabalaga (3) i Morros (-) -equip inicial-, Sterbick (p), Noddesbo (3), Juanín (6), Entrerríos (2), Sarmiento (-), Gurbindo (-); Rutenka (5, 2p), Rocas (2) i Castro (1).

Fertiberia Port Sagunt (11+6):Berrios (p), Serrano (3), Tarrasó (2), Milasevic (1), Chernov (3), Bermúdez (-) i Vallés (3) -equip inicial-, Ibáñez (p), Castellà, Ruíz (2), José Manuel García (-), Alegre (-), Nebot (1) i Ángel Fernández (2).