JOAQUIM QUEROL, entrenador del FC Barcelona B femení "L'Estartit era el favorit. És veritat que elles han tingut més ocasions que nosaltres però ha estat un partit que no li hem perdut la cara." MANOLO MURCIANO, entrenador del FC Martinenc "Es un premio para las chicas del ascenso que tuvimos el año pasado. Han sido un premio para ellas estos partidos."

Tant les noies de l’Espanyol com les del Barça B han empatat en les semifinals del Torneig d’Històrics. Per decidir els finalistes, les blanc-i-blaves s’han enfrontat al Cerdanyola i l’han guanyat per 11 gols a zero en un partit de 45 minuts. Les jugadores del Sant Gabriel no han aconseguit marcar més de set gols a la porteria de les vallesanes i no s’han pogut classificar.

D’altra banda, el Barça B ha jugat la semifinal contra l’Estartit. El partit ha acabat amb empat a u. Els dos equips s’han enfrontat al Martinenc per decidir qui disputaria la final. Les culers han marcat tres gols però les empordaneses han aconseguit sumar set punts al marcador.