El partit ha començat amb un contratemps per a l’Espanyol, ja que la portera Mariajo ha abandonat el camp lesionada a l’espatlla i l’ha susbtituït Mimi. El Betis ha aconseguit el control i ha estat l’equip que ha creat més perill. De fet, la jugadora de l’equip andalús Priscila és qui més a prop ha estat del gol, però a vegades la falta d’encert en la rematada final i a vegades les bones intervencions de Mimi han fet que el marcador a la mitja part fos d’empat a 0. A la segona part, el Betis ha seguit tenint el pes del partit i en els primers minuts hauria pogut marcar, però Mimi ha estat providencial i després el xut de Virgy s’ha estavellat al travesser de la porteria blanc-i-blava. Però el futbol és imprevisible i després de les diverses ocasions de les bètiques ha arribat el gol de l’Espanyol. Paloma, després d’una perdua en defensa, ha superat Miriam i ha marcat l’1 a 0. El Betis ha intentat fins al final aconseguir l’empat, però les andaluses han estat incapaces d’aconseguir el gol.