4 barcelonins jugaran a Primera Catalana, i ho faran separats. Al grup 2 obrirem boca amb un derbi. Un Sants-Martinenc que últimament ens assegura golejades. Els del Guinardó van clavar un 1 a 5 la temporada passada a l’Energia i van refer-se del 4 a 0 dels santsencs fa dues temporades. A la banqueta tindrem gresca assegurada. Tito Lossio i Miguel López no paren quiets ni un sol moment.

El Sants planteja una temporada de reptes. Després de quedar-se a les portes de l’ascens, els verd-i-blancs iniciaran un nou assalt a tercera.

I el Martinenc té un objectiu: Començar amb força per no veure com el grup capdavanter s’allunya. Una pel·lícula que ja han vist els últims anys.

I al grup 1 tenim el Júpiter i la Monta. Els de la Verneda s’han convertit en un equip ascensor i afronten un curs ple de novetats. Dos adéus marquen l’inici del nou projecte. El de Juanjo García a la banqueta i el del capità Mechi al vestidor. Un home de club que penja les botes per les lesions. L’encarregat de renovar la il·lusió serà Alberto Fernández.

Tanquem el repàs amb la Monta. A Nou Barris van viure una temporada convulsa que va acabar amb un descens. La millor afició de Tercera ara s’haurà de conformar amb partits de Primera Catalana. Però a la Bombonera s’han posat les piles i han confeccionat un equip molt potent. La Monta ja ha demostrat del que és capaç durant la pretemporada amb jugadors de renom com Fran Bea.