Feia sis anys que Espanyol B i Barça no es veien les cares i el derbi ha estat a l’altura. Un partit disputat, intens i amb una Ciutat Esportiva plena a vessar. Els homes entrenats per Lluís Planagumà han sortit més intensos, i ben aviat en el minut 8 Dalmau ha aprofitat per avançar l’Espanyol B en el marcador, després de la sortida d’un córner. El filial blaugrana ha reaccionat i els homes entrenats per Gerard López han empatat amb un gol de Gumbau en el minut 19. Sense cap treva per part dels dos equips, els filial blanc-i-blau ha tornat a la càrrega i altra vegada Dalmau ha avançat els locals 10 minuts després. Semblava que l’Espanyol B controlaria el partit, però abans del descans Aitor ha tornat a empatar amb un gran gol. Un 2 a 2 al descans amb una primera part per emmarcar. A la represa, els dos equips han sortit menys intensos fins que un gol de Marc Navarro en el minut 74 ha obert la llauna. L’Espanyol B s’ha fet amo i senyor del partit i, malgrat els nervis, ha aconseguit guanyar el partit merescudament.

RCD Espanyol B: Andreu, Maarc Navarro, Lluís, Aaron, Gales, Borja, Robert, Àlex Serrano, Dalmau (Ripoll, min 81), Rufo (Marc Roca, min 76) i Entrena (Lluc, min 66).

FC Barcelona B: Ortolà, Godswill, R. Costa (Enguene, min 77), Rodri, Grimaldo, Samper, Babunski, Gumbau, Dongou, Camara (Maxi, min 54) i Aitor (Ros, min 68).

Gols: 1-0: Dalmau (min 8); 1-1: Gumbau (min 19); 2-1: Dalmau (min 29); 2-2: Aitor (min 42); 3-2: Marc Navarro (min 74).