Inici sense sorpreses d'un Barça que ahir va fer un pas endavant en el seu joc. Un bon inici amb un parcial d'11 a 3 va sentenciar ben aviat el partit i el tècnic Xavi Pascual va poder donar minuts al jove del planter Daniel Dujshebaev, fill de l'exentrenador de l'Atlètic de Madrid, i el fitxatge estrella d'aquesta temporada Filip Jicha, que va debutar amb dos gols. El Barça Lassa va anar al descans amb 10 gols d'avantatge i a la segona part l'equip no va afluixar. Syprzak amb 7 gols i Lazarov amb 6 van foradar la porteria rival per deixar el marcador amb un clar 38 a 23 i unes bones sensacions per el proper compromís de dilluns, en què els blaugrana debutaran en els quarts de final de la Superglobe contra l'Al Alhy al Qatar. Cap equip ha guanyat l'equivalent a la Copa Intercontinental tres vegades consecutives. XAVI PASCUAL, entrenador del FC Barcelona Lassa "Hem estat molt millor que dimecres passat i a poc a poc ha d'anar sortint, tenim una competició molt important i tenim que donar més del que hem donat perquè serà molt complicat."

FC Barcelona Lassa: Saric, Jallouz (1), Gurbindo (2), Sarmiento (3), Kopljar (4), Ariño (6), Syprzak (7) –set inicial-, Gonzalo, Noddesbo (3), Entrerríos, Sorhaindo, Aleix Gómez, Viran (1), Jicha (2), Dujshebaev i Lazarov (6).

Helvetia Anaitasuna: Sergey Hernández, Bazán (1), Del Valle (5), Ugarte (2), Goñi (3), Costoya (4), Navodeza (3) –set inicial-, Gastón, Garza, Etxeberría (1), Cía (1), Adarraga, Lorger, Chocarro (1), Pérez (2) i Da Silva.

Parcials cada cinc minuts: 4-1, 6-3, 11-3, 12-5, 15-6, 19-9 (descans), 23-12, 27-14, 31-16, 35-17, 37-19, 38-23.