Guineueta

El Guineueta ha sumat un punt molt important al camp de Les Franqueses, segon classificat. Els de Nou Barris han empatat a un. Ha estat un empat molt treballat, ja que ha arribat a l’última jugada del partit i el gol l’ha fet el porter Yan Carlo. Els barcelonins, líders, tenen quatre punts més que els del Vallès.

Les Franqueses s’avança

Primera part força ensopida i sense gaires ocasions de gol. Als barcelonins els ha costat generar joc i, per tant, han trepitjat ben poc l’àrea contrària. Els del Vallès tampoc no han dominat clarament, però a la mitja hora de joc han inaugurat el marcador. Maude Balde ha fet l’1 a 0. Amb el marcador a favor Les Franqueses ha controlat el joc i ha acabat dominant.

Yan Carlo dona l’empat a l’última jugada

El pas pels vestidors ha canviat els de Nou Barris, que han sortit a la gespa amb un altre aire. Han xutat més en els primers minuts de la segona part que en tota la primera. De totes maneres, faltava efectivitat i encert en els últims metres. Tot i això, els barcelonins han seguit insistint i insistint, i en l’última jugada del partit han obtingut el premi de la persistència. Yan Carlo, el porter de l’equip, ha signat l’empat a 1.