Foto; @FCBarcelona_cat

El Barça, amb un equip ple de jugadors poc habituals, ha acabat la temporada amb victòria al camp de l’Eibar. Els blaugrana s’han imposat per 0 a 1. Ha estat un partit gris i sense gaire tensió competitiva. El matx s’ha decidit amb un gol de Griezmann en el tram final del partit. Amb aquesta victòria els de Koeman s’han assegurat el tercer lloc a la classificació.

El Barça, sense idees

El partit ha començat sense un dominador clar. Cap dels dos equips s’hi jugava res i això s’ha notat, ja que la tensió no ha estat la mateixa que quan hi ha coses en joc. La primera ocasió clara l’ha tingut l’Eibar, però el xut de Sergi Enrich l’ha salvat Mingueza. Al Barça, espès al mig del camp, li ha costat molt apropar-se a l’àrea basca. Els blaugrana han patit, ja que els ha estat difícil superar la pressió dels jugadors de Mendilíbar. L’Eibar ha estat qui ha creat més perill i Neto ha hagut de salvar el xut de Kike García. L’única jugada amb cert perill dels blaugrana a la primera part ha estat una passada de Busquets que Griezmann ha centrat, però no ha trobat rematador.

Griezmann trenca la monotonia

Koeman ha introduït un triple canvi a la mitja part. Umtiti, Alba i Braithwaite han entrat en el lloc de Mingueza, Trincão i Junior. El tècnic ha intentat donar més intensitat al joc, però l’equip ha seguit sense trobar la fórmula per crear-ne. I en el minut 54, Ilaix, amb molèsties al turmell, ha hagut d’abandonar el camp. Riqui Puig ha entrat per substituir-lo. Dembélé ha estat dels jugadors que més ho ha provat, però no ha estat gens encertat en la rematada final. Els de Koeman, que han millorat una mica aquest segon temps, han obtingut el premi del gol en el minut 80 amb una bona rematada de Griezmann, que ha fet pujar el 0 a 1 al marcador. L’Eibar ha tingut una bona ocasió per empatar. El xut d’Inui, que ha rebotat en Araújo, ha anat a parar al travesser.