El Barça va remar a contra corrent durant tota la nit ahir al Palau. Óscar va avançar l’Antequera i tot seguit Wilde va respondre amb l’empat. Abans del descans, la seqüència es va repetir. 1 a 2 de Da Silva i gol immediat de Bateria per fer el 2 a 2. Encara hi va haver temps per al 2 a 3 obra de Javi Sánchez.  La segona part va començar amb l’empat a 3 d’Aicardo. Però l’Antequera es van entestar a margar la nit als blaugrana i Fernando va fer el 3 a 4. Llavors va aparèixer Ferrao que amb dos gols va capgirar el marcador. El Barça tenia el timó del partit però Armando va fer derivar el rumb cap a la victòria dels de Marc Carmona amb el 5 a 5. I el sisè dels visitants va estar a punt de caure, però Batería ho va evitar.