El Barça d'handbol segueix fent història i va aconseguir igualar el rècord d'imbatibilitat del Granollers a la Lliga. Els blaugrana sumen 72 victòries consecutives. L'última la van sumar davant el Teucro, al qual van guanyar per 44 a 30. Després d'un inici de partit igualat, i que fins i tot van anar per davant en el marcador els gallecs, el Barça va imposar la seva superioritat i al descans els blaugrana ja dominaven de 13 gols. El partit va servir perquè Carlos Ruesga debutés amb el Barça. Fins i tot el central va marcar quatre gols.

FC Barcelona Lassa, 44

SD Teucro, 30

Barça: Gonzalo, Kopljar (5), Víctor Tomàs (1), Entrerríos (3), Sorhaindo (4), Ariño (2), Jallouz (6) -set inicial- Noddesbo (7), Gurbindo (1), Sigurdsson (1), Carlos Ruesga (4), Ohlander, Oriol Rey (2), Viran  Morros, Dujshebaev (1) i Kiril Lazarov (7).

Teucro: Amérigo, Pichel (5), Balenciaga (2), Víctor Rodríguez (1), Carró (4), García Freijeiro, Rial (2) -set inicial- Piriz, Iván Fernández (3), Delgado, Pedreira (1), Daniel Hernández (7), Moledo (2) i Samuel Gómez (3).

Parcials: 2-3 / 5-5 / 10-7 / 16-8 / 20-10 / 25-12 (descans) / 29-15 / 32-19 / 36-21 / 39-22 / 42-26 / 44-30