El partit ha començat molt bé per als de Marc Carmon,a que s’han avançat al minut 3 amb un gol de Sergio Lozano. Quan quedava molt poc per al descans, Àlex ha fet l’empat, i només començar la segona part, Paulinho ha aconseguit el segon. Els blaugrana no han trobat solucions en atac i una contra dirigida per Àlex ha acabat amb la pilota al fons de la xarxa. Era el 3 a 1. Llavors el Barça s’ha llançat a l’atac i Fernandao ha fet el 3-2. Però l’alegria ha durat molt poc i Miguelin ha aprofitat una errada defensiva per fer el 4 a 2. Amb el partit perdut els murcians encara han pogut fer el 5 a 2.

5- ElPozo Múrcia: Rafa; Bebe, Kike, Miguelín y Paulinho -cinc inicial- José Ruiz, De Bail, Adri, Franklin y Álex.

2- FC Barcelona Alusport: Cristian; Ari, Lozano, Saad y Fernandao -cinc inicial- Sedano (p.s.); Aicardo, Torras, Lin y Wilde.

Gols: 0-1; min.4, Lozano. 1-1; min.19, Álex. 2-1; min.18, Paulinho. 3-1; min.28, Álex. 3-2; min.38, Fernandao. 4-2; min.38, Miguelín. 5-2; min.40, José Ruiz.

L’altre finalista serà el vigent campió, Inter Movistar. Els madrilenys han començat perdent gràcies a un gol de Raúl Campos en un llançament de falta. Els nervis no s’han apoderat dels verds, que han solucionat el problema en un minut. Només començar la segona part, Eka ha fet l’empat i tot seguit Pola ha capgirat el marcador. Amb el vent a favor, Inter ha pogut sentenciar amb un gol de Tobe i un altre d’Eka.