JORDI TORRAS, jugador del FC Barcelona Alusport "És una copa que no tenim. Si no m'equivoco, crec que és la única que li falta a aquest club per tenir totes les possibles. I hi anem amb molta motivació, sobretot, per començar una temporada il·lusionant."

La Supercopa d’Espanya és l’únic títol que la secció de futbol sala del Barça no té a les vitrines. La temporada passada, tot i ser la més exitosa de la històra del club, van deixar escapar el títol  davant l’Inter Movistar. Ara, els de Marc Carmona parteixen com a clars favorits per endur-se la copa. El primer escull a superar serà ElPozo Múrcia, renovat, que buscarà la revenja després perdre la Lliga contra els blaugrana en una de les finals més igualades de la història de la Lliga.

El Barça viatjarà a la Corunya sense Gabriel. Jordi Torras, el nou capità, ha expressat que li faria molta il·lusió aixecar la seva primera copa amb el braçal, sobretot, després de perdre la Copa Catalunya.

80 minuts separen el Barça de tornar a fer història. Inter Movistar o Santiago Futsal serien els rivals dels catalans en una final hipotètica.