Rutenka s’ha carregat l’equip a l’esquena durant la primera part i els de Xavi Pascual han comandat sempre el partit contra un Atlètic de Madrid que encara no està del tot conjuntat. Al descans, els blaugrana anaven al davant (13-17) i durant la segona part han gestionat les diferències, tot i les escomeses matalasseres.

El nou porter del Barça, Sterbik no ha participat en el partit i per tant, s’ha estalviat la cridòria de l’afició de l’Atlètic de Madrid que ha omplert les grades de Vistalegre. El bielorrús Rutenka ha estat nomenat millor jugador de la Supercopa.

31 – Atlètic de Madrid: Hombrados; Masachs (1), Jurkiewicz (2), Gojun (2), Kallman (5), Aginagalde (5), Ferrer (3), Dahl (ps), Sánchez Migallón (-), Edu Fernández (-), Romero (-), Davis (1), Barachet (1), Cañellas (5), Balic (2) i Lazarov (4, 1p)

34 – Barcelona Intersport: Saric; Víctor Tomás (3), Gurbindo (3), Raúl Entrerríos (4), Rutenka (12, 6p), Stranovsky (2), Sterbik (ps), Noddesbo (6), Sorhaindo (1), Sarmiento (2), Ariño (-), Montoro (-), Jernemyr (-), Aguirrezabalaga (-), Rocas (1) i Viran Morros (-)

Marcador cada cinc minuts: 3-3, 5-6, 7-10, 7-13, 11-15 i 13-17 (Descans). 17-20, 19-21, 22-24, 24-28, 28-32 i 31-34 (Final).