L’Horta s’ha imposat al Santboià per 2 a 1. Els hortencs han tingut molta sort, ja que els dos gols els ha marcat en pròpia porta el defensa dels del Baix Llobregat Castell. Els de Nacho Castro ja encadenen cinc jornades sense conèixer la derrota.

L’Horta ha sortit disposat a allargar la bona dinàmica de les últimes jornades i ràpidament ha obtingut recompensa, ja que al quart d’hora de joc, una jugada recambolesca dins l’àrea ha acabat amb gol de Castell en pròpia porta. Els hortencs han buscat el segon i Sergio Castillo ha estat un dels que més a prop hi ha estat, però el seu xut l’ha rebutjat Rafa Leva. El Santboià ha generat poques ocasions, però aquí ha de ser Andrés qui rebutgi el xut de Juanlu. I abans del descans els barcelonins haurien pogut augmentar el seu avantatge, però la rematada d’Adri Lledó acaba al travesser de la porteria visitant. La sort ha seguit somrient a l’Horta a l’inici de la segona part, ja que Castell ha fet el segon gol en pròpia porta. De ben segur que el defensa del Santboià no oblidarà en molt de temps el partit davant els hortencs. Els del Baix Llobregat haurien pogut escurçar diferències en aquesta ocasió de Juanlu, però la rematada de cap surt per sobre del travesser. La pluja ha fet acte de presència al Feliu i Codina i amb l’arribada de l’aigua també ha arribat el gol del Santboià. En aquesta ocasió Juanlu sí que ha encertat.
El gol ha animat els visitants, que han gaudit d’aquesta doble ocasió, però les dues vegades Javi Morales ha estat molt atent i ha rebutjat el xut del Santboià. Els de Piti Belmonte han buscat el segon amb insistència i han tingut ocasions per aconseguir-lo, però al final no han pogut empatar, tot i que l’Horta ha jugat els últims 13 minuts amb 10 jugadors a causa de l’expulsió d’Edgar Poch. De fet, han estat els hortencs els qui han estat a punt de sentenciar el partit, però la rematada d’Arranza l’ha salvat Rafa Leva.