Després de dos empats consecutius, el Barça va tornar a guanyar un partit. Els blaugrana van encarrilar el matx molt ràpidament. Sergio Lozano va inaugurar el marcador i, en el minut 4, Ferrao va fer el segon. Els d’Andreu Plaza van ser molt efectius en aquests primers 20 minuts. Gairebé totes les ocasions que creaven van acabar en gol. Dyego va marcar el tercer, Adolfo va fer el quart i Joao amb un excel·lent llançament de falta va fer pujar el 0 a 5 al marcador. Però abans d’acabar la primera part encara va haver-hi temps per al sisè. Esquerdinha, que va tornar després de dos mesos lesionat, i que tot just acabava d’entrar al camp, va fer el 0 a 6. El partit semblava sentenciat, però a la represa el Barça es va relaxar en excés i va estar a punt de pagar-ho ben car. El Segòvia va aprofitar la relaxació dels blaugrana per anar sumant gols. Es va arribar a col·locar 5 a 7 i es van encendre totes les alarmes a la banqueta del Barça. La dinàmica no era gens bona. Els segovians es creien cada vegada més que podien remuntar i als blaugrana els va entrar la por al cos. Ferrao va marcar el vuitè del Barcelona, quan faltaven dos minuts per al final i a decidir el partit. Però l’encantament dels d’Andreu Plaza va continuar, ja que en dos minuts el Segòvia va marcar dos gols. El 7 a 8 definitiu quan faltaven dos segons per al final i ja no va haver-hi temps per a més.