PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Per mi és un equipàs, té un entrenador que sap molt bé el com juga. Han estat dos o tres anys amb una crisi important institucional però sembla que aquest any, amb nou entrenador, nou espònsor, i el públic i la força que té aquest club volen tornar a intentar pujar i serà un partit molt difícil contra un molt bon rival." MANOLO GONZÁLEZ, entrenador del CF Muntanyesa "La clau sobretot crec que serà defensar molt bé, i mirar d'una vegada per totes d'aprofitar les oportunitats que tinguem a dalt. Jo crec que no en tindrem moltes, és un camp complicat, en tindrem quatre, i si en tenim quatre, mirar d'aprofitar-ne alguna perquè si aconseguim aprofitar-ne alguna i defensar tot el partit bé, com estem fent normalment, jo crec que és una bona opció per treure els tres punts d'allà." JUANJO GARCÍA, entrenador del CE Júpiter "La Rapitenca ja el coneixem l'any passat, va ser el líder de tota la temporada i va ser un rival molt molt dur. Serà un partit dur, un partit amb molta intensitat, i qui aconsegueixi posar-se per endavant en el marcador, tindrà molt molt guanyat, perquè penso que les defenses dels dos equips estan força bé i treballen amb una forma molt disciplinada."

Diumenge a les 12, Rapitenca – Júpiter

La necessitat de sumar punts s’accentua en el vestidor del Júpiter que visitarà el camp de la Rapitenca, un rival que va coincidir amb els gris i grana  a Primera Catalana la passada temporada. La principal motivació pels de Juanjo Garcia és la de puntuar en un camp on el Júpiter sempre ha perdut.

Diumenge a les 17, Pobla Mafumet – CF Muntanyesa

Després de rebre l’Olot, un dels candidats a l’ascens, el Muntanyesa tornarà a veure’s les cares amb un equip cridat a ocupar posicions capdavanteres.

Diumenge a les 19, CE Europa – UDA Gramanet

Al Nou Sardenya es respira “play-off” i la millor manera de mantenir aquests aires és sumant una victòria contra els colomencs, que només han aconseguit fer un gol aquesta temporada.