PITI BELMONTE, entrenador de la UE Sant Andreu "Després del partit que veniem nosaltres que anavem guanyant 2 a 0 i ens van remuntar i ens van empatar, doncs, anímicament estavem tocats, per tant, la remuntada d'avui és molt important per nosaltres, son 3 punts que tenen molt valor."

El Sant Andreu tenia clar que necessitava guanyar per no perdre el fil de les posicions capdavanteres de la Lliga. Va sortir al camp decidit a buscar els tres punts, però a mesura que avançava el partit, s’anava igualant tant per als andreuencs com per als mallorquins. En la segona part, el Constància va començar a crear problemes als quadribarrats fins que va aconseguir marcar. Un penal de Jorge Muñoz que Mateu Ferrer va convertir en l’1 a 0. Els homes entrenats per Piti Belmonte, però, van reaccionar de la millor manera. Un xut al pal de David Prats va servir perquè Edgar empatés en el rebuig quatre minuts després. Ahir el golejador andreuenc va ser un malson per als mallorquins malgrat no estar 100×100 recuperat del turmell. Tot i sortir a la segona part, va ser decisiu, perquè també va fer el segon. Centrada de Xavi Jiménez i gol de l’andreuenc que avançava el seu equip per 1 a 2. Sisè gol d’Edgar, remuntada i victòria del Sant Andreu davant un equip que no perdia a casa des de fa gairebé un any i mig.