El Sant Andreu ha començat dominant el partit i disposant de les millors ocasions. Els homes de Miguel Álvarez han sortit amb molta intensitat i plantant cara a un rival ben col·locat defensivament. Al minut 23, Azparren ha marcat l’1 a 0 a la sortida d’un córner. A la segona part, el ritme ha estat el mateix, però l’Olot ha estat qui ha tingut més possessió de la pilota i ha buscat amb més insistència el gol. L’empat a un, obra de Germán, també ha arribat des del córner. Quan tot feia pensar que el marcador ja no es mouria, a l’últim minut Robert Simón  ha marcat el definitiu 1-2 en una badada defensiva del Sant Andreu. L’ensurt de la jornada l’ha protagonitzada Carroza, que ha marxat en llitera després d’una mala caiguda. Les proves han descartat que el jugador tingui res greu.