Aquest matí, l'Atlètic-Barceloneta ha guanyat per 10 a 9 el Canoe en un partit molt disputat.Els mariners han hagut de fer una remuntada èpica, ja que perdien per 2 a 6 durant el tercer quart. Finalment, la reacció dels de Santi Fernández ha arribat per capgirar el marcador fins al definitiu 10 a 9. El Barcelona també ha disputat un partit molt igualat a la Nova Escullera, però ha perdut 10 a 11 contra el Mataró. Els cenebistes han lluitat fins l'últim minut, però se'ls ha escapat la victòria per ben poc. El Mediterrani ho ha tingut molt fàcil i s'ha imposat amb molta contundència el Túria per 23 a 3. Una victòria que permet agafar una mica d'aire al conjunt de Sants, que abandona la penúltima posició