Remodelar l'estadi actual o bé construir-ne un de nou, són les dues opcions que la Junta Directiva del Barça té sobre la taula. L'opció de remodelar-lo seria complicada, ja que és una construcció força antiga. Per això sembla que la Junta es podria decantar a aixecar-ne un de nou, tot i que de moment, des del Club, en mantenen la incògnita. Segons informa l'agència EFE, el nou estadi tindria capacitat per a 110.000 espectadors, 10.000 més que l'actual. Pel que fa a la ubicació, podria construir-se en aquests terrenys de la Universitat de Barcelona situats a la Diagonal. De moment, però, la Universitat assegura que no ha rebut cap proposta oficial del Club per edificar l'estadi en aquesta zona. El finançament del projecte es faria a través de publicitat amb la col·locació de tecnologia LED, de manera que la façana de l'estadi fos una pantalla publicitària gegant a l'estil del que l'empresa MCM instal·larà a La Masia. Es calcula que d'aquesta manera el Club podria finançar gairebé el 100% del cost del nou estadi de futbol. L'Ajuntament veu amb bons ulls aquest nou projecte, però es manté a l'espera que el Club el presenti de manera formal. ANTONI VIVES, tinent d'alcalde d'Hàbitat Urbà "És el Futbol Club Barcelona el que s'ha de posar en contacte oficialment amb nosaltres per dir-nos què és el que vol fer definitivament. És cert que coneixem algunes de les intencions, hi ha algunes opcions al damunt de la taula, però falta que el Barcelona es decideixi, i nosaltres serem allà per vetllar pels interessos de la ciutat." Per la seva banda, l'alcalde Xavier Trias ha dit que pot ser positiu per a la ciutat abandonar la transformació urbanística que preveia la Junta Directiva anterior, que comportava la requalificació dels terrenys del Miniestadi per finançar el projecte de l'arquitecte Norman Foster.

Aquesta idea sembla que guanya terreny a la possibilitat de remodelar el Camp Nou. La remodelació té l’inconvenient que podria incomplir algunes normatives constructives ja que la construcció data de 1957. Per això la Junta Directiva es decanta a la construcció d’un nou estadi.

Se n’ha començat a perfilar la ubicació, que podria ser als terrenys de la zona esportiva actual de la Universitat de Barcelona, a la Diagonal, i el centre universitari es traslladaria on actualment hi ha el Camp Nou. Tot i així la Universitat ho ha desmentit, i ha assegurat que el club no s’hi ha posat en contacte.

El Club treballa amb la idea de finançar el projecte amb ingressos publicitaris. Uns ingressos que vindrien de la col·locació d’una segona pell amb tecnologia LED que permetria que la façana de l’estadi fos un gran pantalla publicitària. El Club calcula que amb aquests ingressos es podria finançar gairebé el 100% del nou estadi de futbol. Aquesta instal·lació aniria a càrrec de l’empresa MCM, que també té contracte per instal·lar aquesta segona pell a La Masia del Barça.

El nou camp tindria una capacitat per a 110.000 espectadors, ara en té gairebé 98.000. L’Ajuntament de la ciutat veu amb bons ulls la construcció d’un nou estadi però es manté a l’espera que el Club presenti un projecte formal sobre el qual poder treballar.